Nog even geduld alstublieft...

Onze Werkwijze

Divider Icon Image
Wij kennen het web.

Voor software is het essentïeel dat de oplossing goed aansluit bij de eindgebruiker. Daarom beginnen we altijd met het in kaart brengen van de behoeftes van de gebruiker. Wij kijken daarbij naar de verschillende verwachtingen die groepen eindgebruikers hebben, zodat iedereen in uw organisatie tevreden is over het systeem.

Bij DualBrands werken we graag met de nieuwste technieken. We programmeren voor de nieuwste apparaten, met technieken die ons in staat stellen om een oplossing te vinden voor alle situaties.

SCRUM is een werkwijze die ons in staat stelt om tijdig gewenste functionaliteiten te implementeren. Een veel voorkomendprobleem met IT ontwikkeling is dat vastgestelde specificaties door de lange ontwikkeltijd eigenlijk niet meer overeenkomen met de gewenste functionaliteit. SCRUM gaat uit van korte ontwikkelperiodes, ookwel sprints genoemd, van typisch een maand. Gedurende zo'n sprint worden zowel reeds vastgestelde als nieuwe specificaties meegenomen zodat u deze een maand later al kunt gebruiken.