Nog even geduld alstublieft...

Online Marketing

Divider Icon Image
Wij kennen het web.
Geschikt voor al uw apparaten.

WEBSITES

Een goede online vertegenwoordiging van een organisatie is cruciaal. Wij kunnen u hiermee helpen. Onze webdevelopers zijn specialist in het maken van websites die zowel op uw desktop, tablet, als mobiel te benaderen zijn.

DualBrands levert websites die passen bij uw organisatie. Wij hebben tal van bedrijven geholpen aan een website door een duidelijk beeld van uw organisatie in kaart te brengen voordat wij aan de slag gingen. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om te bespreken wat uw website moet uitstralen.

Interesse?
Zaken doen via het internet.

E-COMMERCE

Voor veel bedrijven fungeert hun website als primair kanaal om leads of verkopen te genereren. Wilt u een webshop, marktplaats of andere zaken via het web doen, dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij kunnen u helpen aan uitgebreide E-commerce systemen in alle vormen en maten. Wij helpen u met de keuze van de verschillende betaalmethodes en hun aanbieders.

Interesse?
Optimized for all mobile devices

MOBIELE APPS

Mobiele apps kunnen kunnen zeer geschikt zijn als nieuw marketing kanaal. U kunt denken aan het gebruik van apps voor bijvoorbeeld evenementen, het promoten van acties, een spel voor uw klanten of een informatiebron voor uw personeel.

DualBrands gaat graag met u om de tafel zitten om te kijken hoe een mobiele app voor uw organisatie er uit moet komen te zien.

Interesse?